FAQs

image_2

v?

Wie is JoBPositionS?

A.

JoBPositionS is vanaf 2003 actief als specialist in 'Professionals' (werkzoekenden vanaf MBO-niveau) voor zowel werving & selectie als tijdelijke projecten.
Ook ondersteunen wij de Professionals zelf met hun carrière.

Het team bestaat uit mensen met een achtergrond in het bedrijfsleven binnen diverse branches. Wij spreken de taal en zoeken altijd een win-win situatie, jouw belang is ons belang. JP beschikt over zeer ruime kennis en ervaring, op alle niveaus.

Wij opereren landelijk en hebben altijd een groot aanbod van (tijdelijke) functies in alle branches.
Er is altijd de mogelijkheid om samen naar carrière-kansen en passende banen te kijken.

v?

Waarom zou ik me inschrijven? Wat onderscheidt JP?

A.

Wij zoeken zelf onze opdrachtgevers uit. Dat betekent dat een deel van onze vacatures niet (meer) te vinden zijn op internet. Voorbeelden daarvan zijn opdrachtgevers die latent zoekende zijn of vacatures die verlopen zijn op Linkedin, Monsterboard, Nationale Vacaturebank, etc., maar nog niet zijn ingevuld.

v?

Helpt JP me alleen als ik op zoek ben?

A.

Nee, ook als je niet op zoek bent kunnen we je helpen..of jij ons. Je kunt aangeven dat je bijvoorbeeld volgend jaar open staat voor contact door je beschikbaarheid aan te passen. Maar we kunnen je ook helpen als het gaat om coaching, training en opleiding.
Je kunt ons of anderen bijvoorbeeld helpen door onze vacatures door te sturen naar andere Professionals.

v?

Kan ik JP vertrouwen? Worden mijn gegevens veilig bewaard?

A.

Ja, als het gaat om vertrouwelijkheid ben je bij ons op het goede adres. Jouw CV wordt nooit zonder jouw toestemming aan opdrachtgevers verzonden. Verder worden alle persoonlijke gegevens uit jouw CV verwijderd. Opdrachtgevers zien alleen een (fictieve) voornaam, woonplaats, geboortejaar en jouw anonieme CV met werkverleden, opleidingen, etc. Lees ook onze Privacy Statement

v?

Zijn er ergens kosten aan verbonden?

A.

Nee, er zijn geen kosten aan verbonden.

v?

Waar en hoe solliciteer ik?

A.

Je kunt altijd reageren op de passende vacatures die we je sturen, maar je kunt ook je CV achterlaten zodat wij (regelmatig) kunnen kijken of er passende vacatures voor je zijn. Sommige vacatures komen bijvoorbeeld op verzoek van de opdrachtgever niet online te staan, dus schrijf je altijd in!!

v?

Kan JP mij ook helpen aan part-time of tijdelijke functies?

A.

Ja, JoBPositionS heeft ook part-time of tijdelijke functies en/of opdrachten beschikbaar. Deze staan vaak kort op de site of we benaderen jou zelf aan de hand van de door de opdrachtgever vastgestelde criteria. Reden te meer om je beschikbaar up-to-date te houden en je CV regelmatig bij te werken.

v?

Hoe lang laat ik mijn CV staan?

A.

Altijd. Je hebt wellicht interesse in de marktontwikkelingen of kun je andere mensen met de vacatures helpen. Je CV is veilig opgeslagen en we kijken zelf ook regelmatig op Linkedin en andere CV-banken om te kijken hoe het met je gaat. Mocht je PC een keer crashen, mail ons en dan voorzien we je graag weer van je bewaarde CV.

v?

Hoe vind ik passende vacatures?

A.

Passende vacatures vind je door te zoeken op branche-ervaring, provincies, senioriteit, jaarsalaris en opleiding, of door hier je CV te plakken. Je ziet dan direct welke vacatures het beste passen bij jouw ervaring en woonplaats. Let op, de matches worden gevonden o.b.v. de wensen van de werkgeverswensen!!

v?

Waarom mis ik soms salarisinformatie?

A.

Opdrachtgevers zijn niet altijd in staat om salarissen te vermelden vanwege confidentialiteit of omdat het een nieuwe functie betreft. In sommige gevallen vinden ze het salaris ook erg ondergeschikt aan de ervaring van de kandidaat. In dat geval wordt elke CV grondig onderzocht op relevantie.

v?

Kan ik ook passende vacatures via mail ontvangen?

A.

Ja, Vacatures worden ook per mail verstuurd. Wij zoeken dagelijks in alle CV's naar relevantie en sturen jou passende vacatures toe. Je dient wel eenmalig een profiel aan te maken.

Je ontvangt alleen vacatures die daadwerkelijk aansluiten op jouw ervaring, regio, salaris, etc. We hebben gemiddeld 50-100 vacatures en daarvan zullen er waarschijnlijk 1 tot 4 interessant zijn voor jou of jouw netwerk.

Het is ook belangrijk om jouw gegevens actueel te houden. In je profiel kun je ook altijd je beschikbaarheid regelen en daarmee bepaal je wanneer en hoe vaak je passende vacatures wilt ontvangen.

Als je geen vacatures per mail ontvangt, maar op de site wel een vacature hebt gevonden die aansluit op jouw profiel (ervaring, regio, salaris, etc.) laat het ons dan even weten.

v?

Hoe actueel zijn de vacatures?

A.

De vacatures worden zo actueel mogelijk gehouden en we informeren dus op regelmatige basis bij de opdrachtgevers naar de laatste stand van zaken. Vertragingen in een sollcitatieprocedure worden in de vacature aangegeven.