Freelancing

Freelancer (Z.Z.P.)

freelancing

Algemeen

Naast het detacheren van Professionals en Management op tijdelijke basis (Deta en Deta-vast) richten we ons nu ook meer op Freelancers.

Opdrachtgevers vragen ons om Professionals die zich hebben bewezen en ervaring hebben met bepaalde vraagstukken of ervaring in bepaalde branches. Wij dragen dus alleen (freelance) Professionals voor met de juiste ervaring.

FREELANCER (ZZP)? SCHRIJF JE IN

Herken je jezelf? Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerdenken en -handelen en jouw focus ligt op resultaat en resultaatverbetering, op kwalitatieve wijze. Schrijf je dan hier in als Freelancer (ZZP)!

We beschikken over een zeer groot netwerk van opdrachtgevers en wij zoeken ook continu naar opdrachten voor jou. Opdrachtgevers kunnen jouw volledige profiel online bekijken (m.u.v. persoons- en bedrijfsnamen).

WORD ZZP-ER

Ben je (nog) geen freelancer, maar overweeg je dit en wil je aan het werk? Dan helpen we je ook graag deze stap te maken en kunnen we je, na een succesvolle bemiddeling, een tijdelijke projectovereenkomst aanbieden.
Tijdens een opdracht helpen we je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling, verdere carrière-plannen en zo mogelijk met extra omzet of prospects.

Inschrijven

Als freelancer verplicht je je verder tot niets. Je kunt je hier inschrijven en een onderscheidend profiel aanmaken. Geef duidelijk aan wat je voor opdrachtgevers kunt betekenen en wat jouw specialiteiten, branches of doelgroepen zijn (dus niet: ik ben een goede verkoper die ijs aan eskimo's kan verkopen).
Het is belangrijk om jouw gegevens actueel te houden en aan te geven wanneer je beschikbaar bent.

Mogelijke Opdrachten

Als Professional of Manager kun je worden ingezet bij nieuwe (product)lanceringen, tijdelijk onderbezetting, onbetaald - of zwangerschapsverlof, langdurig ziekteverzuim, tijdelijke personeelsstop, etc. En ook bij Deta-Vast constructies.

Werkwijze

Projecten (of vacatures) sluiten altijd aan op jouw ervaring, regio, salaris, etc. We hebben regelmatig aanvragen voor projecten en daarnaast ook gemiddeld 50-100 vacatures waarvoor evt. overbrugging gezocht kan worden door opdrachtgevers.

Als je reageert op een project - of een opdrachtgever vindt jou - volgt een (uitgebreider) interview. Als je (nog) beschikbaar bent, en er voldoende aansluiting is voor wat betreft jouw wensen en ervaring en de wensen van de opdrachtgever, dan volgt ook een kennismakingsafspraak bij de opdrachtgever.

Elke afspraak bij de opdrachtgever wordt vooraf samen met jou voorbereid. We begeleiden/ondersteunen onderhandelingen om ervoor te zorgen dat het project succesvol kan worden gestart. Tijdens het uitvoeren van de opdracht word je ook door ons begeleid v.w.b. de kwalitatieve en kwantitatieve afspraken en een goed resultaat.

Wil je gevonden worden door opdrachtgevers schrijf je dan nu in. Heb je vragen of wil je meer informatie, bel dan gerust naar 010-4567146 of stuur een mail aan info@JoBPositionS.nl. We helpen je graag

Voorbeelden gerealiseerde projecten
  • Arbodienstverlening
  • Reïntegratie
  • Fulfilment
  • Financiële Dienstverlening
  • Netwerkorganisatie
  • Autolease
  • ICT