Interim

Bemiddeling starten

Interim en Detachering

Algemeen

img_14
JoBPositionS is in 2003 gestart als detacheringsbureau voor Professionals op tijdelijke basis (Deta en Deta-vast) en ook voor (interim) management. Opdrachtgevers vragen JoBPositionS om Professionals die zich hebben bewezen en ervaring hebben met bepaalde vraagstukken of ervaring in bepaalde branches. Wij dragen dus alleen Professionals voor met de juiste ervaring.

Professionals

Als Professional of Manager word je ingezet bij nieuwe (product)lanceringen, tijdelijk onderbezetting, onbetaald - of zwangerschapsverlof, langdurig ziekteverzuim, tijdelijke personeelsstop, etc. En ook bij DetaVast constructies.
Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerdenken en -handelen. De focus ligt op resultaat en resultaatverbetering, op kwalitatieve wijze.

Werkwijze

Als je bij JoBPositionS bent ingeschreven ontvang je alleen projecten (of vacatures) die daadwerkelijk aansluiten op jouw ervaring, regio, salaris, etc.
We hebben gemiddeld 50-100 vacatures en daarnaast ook regelmatig projecten. Waarschijnlijk zullen 1 tot 4 (vacatures of projecten) interessant zijn voor jou of jouw netwerk. Het is dus belangrijk om jouw gegevens actueel te houden en aan te geven op welke basis je wilt worden ingezet (bijv. zzp/loondienst/detachering) en wanneer je beschikbaar bent, jouw tarief, etc.

Als je reageert op een project volgt een telefonisch interview en wordt jouw profiel ook eenmalig aangemaakt. Dit profiel bevat, naast jouw CV, bijvoorbeeld ook achtergrondinformatie over je mooiste successen, jouw (aanvullende) wensen en je motivatie.

Als er voldoende aansluiting is voor wat betreft jouw wensen en ervaring en de wensen van de opdrachtgever dan volgt een fysiek interview. Aan de hand van jouw online profiel stemmen we vooraf altijd jouw kansen af met de opdrachtgever. Dat doen we pas nadat je jouw profiel hebt goedgekeurd en ons toestemming hebt gegeven om de gegevens te gebruiken bij die opdrachtgever.

Elke afspraak bij de opdrachtgever wordt samen met jou voorbereid en daarna wordt ook om jouw feedback gevraagd. We leiden de onderhandelingen om ervoor te zorgen dat het project succesvol kan worden gestart. Tijdens het uitvoeren van de opdracht word je continu (door JoBPositionS) begeleid v.w.b. de kwalitieve en kwantitatieve afspraken.

Voorbeelden gerealiseerde projecten
  • Arbodienstverlening
  • Reïntegratie
  • Fulfilment
  • Financiële Dienstverlening
  • Netwerkorganisatie
  • Autolease
  • ICT