Werkwijze bemiddeling

Bedankt voor je interesse!

Hierbij een korte uitleg over onze werkwijze. Als je nog vragen hebt bel dan gerust, of geef hier aan wanneer je gebeld wil worden.

Algemeen
JP bemiddelt in vaste en tijdelijke functies (detachering, deta-vast en freelance projecten) in heel Nederland en alle branches met een focus op het MKB. Kandidaten treden, tenzij anders aangegeven, rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Inschrijven
Om een `match` tussen jou en een vacature goed te kunnen bepalen hebben we altijd jouw nieuwste CV/foto nodig. Deze mag je toesturen of direct aan jouw persoonlijke pagina toevoegen.

Interview
Op basis van een interview en jouw profiel/CV wordt gekeken of er voldoende kans van slagen is. Daarna kunnen we je, op verzoek, de naam van de opdrachtgever geven en kun je zelf bepalen of het ook interessant is voor jou.
Zodra je hebt bevestigd te willen solliciteren/kennismaken (en dat daar niet al eerder gedaan hebt) kun je de stappen onderaan volgen.

Voorstellen
JP overlegt daarna met de opdrachtgever om de laatste stand van zaken te bespreken en om de kansrijkheid te bepalen. Bij wederzijdse interesse wordt je uitgenodigd voor een uitgebreider interview. Daarna volgen de evt. afspraken bij de opdrachtgever.
Afspraken met de opdrachtgever zullen wij telkens bevestigen en ook heb je voorafgaand aan elke afspraak contact met ons voor het laatste nieuws.
N.B. Opdrachtgevers kunnen soms de tijd nemen. Wij houden je op de hoogte, maar als het wat langer duurt kun je altijd om een status vragen.

Afronding
Indien gewenst spelen wij nog een rol in de onderhandelingen rondom jouw arbeidsovereenkomst/contract. En als alles goed is gegaan, dan feliciteren wij je! En anders kijken we voor je verder naar andere mogelijkheden, jouw profiel komt daarbij dan goed van pas.

Interesse?
- Ga naar de vacature, druk op Ja, mijn CV past.
- Log in met jouw emailadres of via het linkedin-logo. (Evt. eenmalig registeren via de link Registratie).
- Vul de opdrachtgevers-vragenlijst in.
- Controleer daarna je persoonlijk profiel, CV en zoekprofiel.
- Wij nemen telefonisch contact met je op (of via Skype) om jouw vragenlijst en profiel te bespreken.

We nodigen je ook graag uit op Linkedin. N.B. Als je jouw connecties privé wilt houden dan kun je dat evt. op deze linkedin-pagina aanpassen.

No Comments Yet.

Leave a comment